Thuis ProductenVerwisselbaar Slim Glas

LCD het Elektrische Glas van de Glas Verwisselbare Privacy/Intelligente Glasfilm

Van goede kwaliteit geïsoleerde glaspanelen voor verkoop
Van goede kwaliteit geïsoleerde glaspanelen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

LCD het Elektrische Glas van de Glas Verwisselbare Privacy/Intelligente Glasfilm

China LCD het Elektrische Glas van de Glas Verwisselbare Privacy/Intelligente Glasfilm leverancier
LCD het Elektrische Glas van de Glas Verwisselbare Privacy/Intelligente Glasfilm leverancier

Grote Afbeelding :  LCD het Elektrische Glas van de Glas Verwisselbare Privacy/Intelligente Glasfilm

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: VALUES GLASS
Certificering: Upon Request
Modelnummer: Smart Glass

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Triplexpallet of per verzoek
Levertijd: 14 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 10.000 sq.meter/Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Het elektrische Glas van de Glas Verwisselbare Privacy Dikte: 5+5mm/6+6mm
kleur: Duidelijk, Melkachtig, Grijs, Blauw, Groen, Rood, Zwart Gemeenschappelijke Breedte: 1.0, 1.2, 1.5, 1.8meters
PDLC-Filmlengte: 30 of 50 meters Reactietijd: <>
Hoog licht:

switchable privacy glass

,

pdlc switchable glass

LCD het Elektrische Glas van de Glas Verwisselbare Privacy/Intelligente Glasfilm

 

Het Glasbeschrijving van de glas Verwisselbare Privacy

 

De slimme verwisselbare film is een product dat lichte transmissie tussen transparante en ondoorzichtige gebruikende wisselstroom kan aanpassen. wegens vochtigheidsgevoeligheid, werden de vroegere versies van de film gebruikt om slim glas slechts te maken door laminering op glas. Met voortdurende verbetering van vochtbestendigheid, kan de nieuwe (3de) generatie van de film direct op bestaande vensters met speciale lijm worden geïnstalleerd of zelfklevend. Het combineert vele functies, zoals lichte aanpassing, het UV en infrarode blokkeren, reclame en veiligheid.

 

Het Glaseigenschappen van de glas Verwisselbare Privacy

 

(1). Privacybescherming:

Transparant (Macht), Ondoorzichtige maar lichte pervious (Poeder weg) in hoge omschakelingssnelheid. Het is onmiddellijk om de film van volledig transparant aan volledig ondoorzichtig te maken of vice versa.

(2). Energie - besparing:

In een geactiveerde staat, slechts lage de machtsconsumptie van 5W per vierkante meter per uur. 60% infrared kunnen schild zijn door slimme film om hittestraling en overdracht te verminderen; 99% van UV kan schild zijn om binnenlands meubilair tegen kleur-langzaam verdwijnt of het verouderen te beschermen, om personeel tegen ziekten te beschermen die door ultraviolette straling worden veroorzaakt.
(3). Klink Ondoordringbaar maken:

Slimme film die een geluiddempend effect hebben; kan allerlei lawaai effectief blokkeren.

(4). Gediversifieerde Controle:

Het slimme glas is veelzijdig en kan, als een van de van het van de van de muurschakelaar, dimmer, motiedetector, licht, temperatuursensor, verre of verre netwerkcontrole in menig opzicht worden gecontroleerd.

 

Het Glasbeschrijving van de glas Verwisselbare Privacy:

 

Productnaam LCD het Elektrische Glas van de Glas Verwisselbare Privacy/Intelligente Glasfilm
Grondstoffenglas Duidelijk Glas, ultra Duidelijk Glas
Dikte 5+5mm/6+6mm
Kleur Duidelijk, Melkachtig, Grijs, Blauw, Groen, Rood, Zwart
Gemeenschappelijke Breedte

Smart Glass -- 1.0, 1.2, 1.5, 1.8meters (Maximum 1.8meters)

Zelfklevende PDLC-Film-- 1.0, 1.2, 1.5meters (Maximum 1.5meters)

PDLC-Filmlengte 30 of 50 meters/broodje of per verzoek
Lichte Overbrenging

Duidelijk Glas: >= 82% ()/ <>

Ultra Duidelijk Glas: >= 86% ()/ <>

Reactietijd

Van WEG aan OP: <>

Van op VAN: <>

Machtsconsumptie 5W/sq.meter
Werkende Temperatuur -20 ℃ en 70 ℃
Het levenstijd >=50,000hours
Transformator AC 60V (stel voor om benoemde transformator te gebruiken)
Siliciumlijm Neutraal (stel voor om benoemde siliciumlijm te gebruiken om glas te verhinderen corrison)

 

Tijdens de verandering van het polymeer van een vloeistof aan vast lichaam, worden de vloeibare kristallen onverenigbaar met de stevige polymeer en vormdruppeltjes door het stevige polymeer.

 

De het genezen voorwaarden beïnvloeden de grootte van de druppeltjes die op zijn beurt de definitieve werkende eigenschappen van het „slimme venster“ beïnvloeden.

 

Typisch, worden de vloeibare mengeling van polymeer en de vloeibare kristallen geplaatst tussen twee lagen van glas of plastiek die een dunne laag van een transparant omvatten, geleidend materiaal dat door van het polymeer wordt gevolgd te genezen, daardoor vormt de basissandwichstructuur van het slimme venster. Deze structuur is in feite een condensator.

 

De elektroden van een voeding zijn in bijlage aan de transparante elektroden.

 

Zonder toegepast voltage, worden de vloeibare kristallen willekeurig geschikt in de druppeltjes, resulterend in zich het verspreiden van licht aangezien het door de slimme vensterassemblage overgaat. Dit resulteert in doorzichtig, „melkachtige witte“ verschijning.

 

Wanneer een voltage wordt toegepast op de elektroden, veroorzaakt het elektrische veld dat tussen de twee transparante elektroden op het glas wordt gevormd de vloeibare kristallen om zich te richten, toestaand licht om door de druppeltjes over te gaan met zich zeer weinig het verspreiden en resulterend in een transparante staat. De graad van transparantie kan door het toegepaste voltage worden gecontroleerd. Dit is mogelijk omdat bij lagere voltages, slechts enkelen van de vloeibare kristallen zich volledig op het elektrische veld, zo slechts een klein gedeelte lichte passen door richten terwijl het grootste deel van het licht wordt verspreid. Aangezien het voltage wordt verhoogd, blijven minder vloeibare kristallen uit groepering, resulterend in minder licht die worden verspreid. Het is ook mogelijk om de hoeveelheid licht en hitte te controleren die overgaan door, wanneer de tinten en de speciale binnenlagen worden gebruikt.

 

Het Smart Glass is zulk een veelzijdige oplossing. Het kan in de verdelingsschermen, vensters, dak-lichten en deuren, veiligheid & teller de schermen worden gebruikt en zelfs als uitstekend HD-projectiescherm dienen. Zulke is de schoonheid en de flexibiliteit van het product, de architecten en de ontwerpers blijft nieuw en innovatief gebruik voor het vinden.

 

De verwisselbare producten van het privacyglas kunnen in woon en commerciële gebouwen gelijk worden gebruikt. Aangezien de architecten en de ontwerpers de grenzen van verwisselbaar privacyglas onderzoeken en conventionele perspectieven van glas op hun hoofd draaien, verwacht men dat de markt zich in nieuw en innovatief gebruik van privacyglas zal blijven groeien en uitbreiden.

 

Hoe werkt het verwisselbare privacyglas?

 

Door de toepassing van een elektrostroom de eigenschappen van de glasverandering die het draaien van ondoorzichtig om in minder dan 0,01 seconden te ontruimen. Deze transformatie aan ondoorzichtig en achter kan opnieuw van een waaier van muurschakelaars, afstandsbedieningen, bewegingssensoren worden teweeggebracht, lichtsensoren of tijdopnemers, afhankelijk van de individuele behoeften van elke klant. Talrijke variaties van privacy verwisselbaar glas kunnen met inbegrip van gekleurde kleur, geschatte brand, dubbel verglaasd, gebogen en gestalte gegeven privacyglas worden geleverd.

 

Het originele ON/OFF verwisselbare slimme glas is een gelamineerd glaspaneel met een polymeer verspreide vloeibare film van de kristaltussenlaag (PDLC). Het biedt onmiddellijke privacy bij aan flick van een schakelaar door zijn staat van transparant in een ondoorzichtige en vice versa door kleine elektrostroom te veranderen.

 

Zodra draait het geactiveerde, Elektrische Glas transparant zolang de transformator loopt. Wanneer de elektrostroom ophoudt, keert het elektrische slimme glas onmiddellijk naar een ondoorzichtige staat terug.

Contactgegevens
SHANGHAI VALUES GLASS CO., LTD

Contactpersoon: Mark Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)